Werkplek op de creatieve en duurzame hotspot van Utrecht

HofvanCartesius

Sinds 1 juli bevindt het Hermaak Collectief zich in het Werkspoorkwartier in Zuilen, op Utrecht’s meest duurzame en creatieve hotspot: het Hof van Cartesius.

Het Hof is gebouwd rondom een publieke binnentuin en biedt werkplekken voor creatieve en duurzame ondernemers. De visie van het Hof sluit perfect aan bij die van het Hermaak Collectief: 90% van de bouwmaterialen zijn hergebruikt en circulair. De materialen kunnen in een later stadium terug worden gebracht naar bestaande kringlopen.

Het Hof fungeert als coöperatie, wat voor een nauwe betrokkenheid onder de leden zorgt. Perfecte ingrediënten dus voor kruisbestuiving, om zo samen toe te werken naar efficiëntere en duurzamere productieketens!

Vorig jaar werd het Hof verkozen als nummer 17 van de Trouw duurzame top 100

Nieuwsgierig geworden? Neem contact op!