Triodos – Hermaak Collectief

Bouwborden worden bij bouwplaatsen gebruikt als communicatiemiddel. Na de bouw worden deze vaak weggegooid bij het andere sloopafval.

Doordat de platen bedoeld zijn voor langdurig buitengebruik, is de kwaliteit super, en door de opdruk uit context te halen levert dit een unieke stoel op.

De stoel is opgebouwd uit platen die eenvoudig in elkaar te zetten zijn. Dit heeft tot gevolg dat de ongeassembleerde (platte) pakketten weinig ruimte innemen.

De stoel is gemaakt van een bouwplaat van het nieuwe kantoor van Triodos bank, op de Reehorst. De Bank pikte het ontwerp positief op, en poste het op al hun social media kanalen.

Triodos bank is bezig met het opzetten van een expositie waarin het Hermaak Collectief meubels van de oude reclameborden van Triodos bank, op de Reehorst zullen komen.

Heb je zelf bouwplaten beschikbaar? Neem contact met ons op. Wie weet kan het Hermaak Collectief hier een mooie toepassing voor vinden. De productie van hiervan zal gedaan worden in een houtwerkplaats die mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt opleiding biedt.